torstai 11. syyskuuta 2014

Vinoruutu sukat

Vinoruutua sukka (Salmiakki ruutu)
Tässäpä viimeine projektini.... Joka ei suoraan sanoen etene. Toinen sukka valmistui nopsaan mutta se toinen sukka (täyttä tuskaa). Tekisi mieli vaan tintata nämä sukat suoraan roskiin, muttakun mieheni halusi nämä niin kai se on vaan pakko pari tehdä... Huoh, En viitsi edes aloittaa väliprojektia koska tiedän että sitten en ainakaan paria saisi koskaan :D Kaippa se toisensukan purkaminen miljoonaan kertaan vaan sai nää sukat maistumaan niin pakkopullalta :))


Ohje:
Lanka: 7 Veljestä
Puikot: 3.5mm
Silmukoita:12*4
Älä huolestu vaikka "kierteelle" meno ei heti näykkään, työtä tarttee tehdä jonkun matkaa ennenkun sukka alkaa rullaantua kierteelle :)


2 oikein, langankierto, 2 oikein, 2 oikein yhteen.
Toista yllämainittua jokaisella puikolla ja kerroksella.
(Neulo langankierrot aina kiertämättä)


Tämä projekti oli suoraansanottuna ihan kamala, lähinnä sen takia että olisin halunnut identtisen sukan jossa rullaus menee toiseen suuntaan, neuloin purin, neuloin enkä keksinyt muten se tapahtuu koitin mm:
2 oikein yhteen, 2 oikein, langankierto, 2 oikein. Sekä 2 takaa yhteen, 2 oikein, langankierto, 2 oikein, Eipä tullut identtistä kummallakaan tyylillä. Joten päädyin sitten tekemään molemmat sukat saman suuntaisesti. Ehkä vielä joskus keksin kuinka tään saisi vastasuuntaan identtisen näköiseksi :)

5 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi hienolta, vaikkei identtiset olisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, en tiedä mikä näissä sukissa olevinaan niin tökki neuloa että meinasin jo ekan sukan valmiiksi saatua purkaa koko helahoidon, mutta mieheni kehotti jatkamaan (hänelle kun olivat menossa) Hyvä näin onpahan tehty, ja en kyllä hetkeen tee toisia samalla mallilla, mutta kai meillä kaikilla on se yksi inhokkimalli <3

   Poista
 2. Moi! Kuulemma onnistuu toiseen suuntaan kierto, kun aloittaa kaksi yhteen, 2o,lk,2o :)

  VastaaPoista
 3. Hei löysin ohjeesi 2o,lk,2o ja 2o yhteen ja itse olen tehnyt joka toisen kerroksen kaikki oikein. Kiertyy silläkin tavalla.

  VastaaPoista
 4. Kiva selkeä lähikuva varresta. Tallensin Pinterestiin, eihän haittaa?

  VastaaPoista