torstai 9. lokakuuta 2014

Lahjapaketti edistyy

Paketti sisältää nyt tuon aikaisemmin tekemäni käärmeen ja nyt sain myös pienet lapaset ja sukat pakettiin valmiiksi. Nämä on neulottu Red Heartin Soft langasta ja ovat uskomattoman pehmeät :) Sukkiin en yleensä akryyli lankaa käytä mutta pienokainen kun ei tuota kestävyyttä kaipaa niin nämä on oikeen passelit myös vauvan sukkiin. Eikä muuten kutita vaikka olisi paljaalla iholla :) 
Lankana molemmissa = Red Heart: Soft & Puikot 4mm
Tumpuissa silmukoita on 24 & Sukissa 32.
Sukkiin olisi toki voinut muutaman silmukan vähemmän laittaa tuli meinaan vähän turhan pullukat jalkaterä osuudesta.
Vielä pitäisi neulekoneella hurautella pieno torkkupeitto samasta langasta jos vaan aika ja voimat riittää. Ristiäiset kun olisi lauantana ja onnistuin saamaan itselleni hillittömän kurkkukivun ja syys köhän. Toivottavasti kuume ei nouse että voi käydä ristiäisissä sentäs pyörähtämässä.
Lisäksi sain valmiiksi nämä kahdet keskeneräiset sukat viimeyönä samalla kun katsoin elokuvan Pahatar. Elokuvasta pakko sanoa sen verran että !ME LIKE!


4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Luuletko että tuolla langalla 32s junasukkiin olisi hyvä määrä? Tiedätkö onko kuinka lämmin? Onko turhan kuuma kevätvauvalle? Sukkia, tumppuja ja pipoa olisin tekemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy kyllä tunnustaa etten yhtään muista paljon pistin noihin isoveljestä yehtyihin junasukkiin silmukoita, tosiaan isoveljestä tulee melko muhkeat sukat mutta kyllä varmaan menee keväälläkin ainakin ulkona kun tuskin hällä kenkiäkään jaloissa on jos on vasta syntynyt kyseessä :)

   Poista
  2. tässä toinen postaus missä näkyy silmukka määrät http://nemirannurkkaus.blogspot.fi/2014/10/junasukkia.html

   Poista
  3. ja lisäyksenä että nämä tais olla vähän isommat kuin ihan pienelle

   Poista