torstai 16. heinäkuuta 2015

Farkkuhametta ja vähän virkkausta :)


Sainpas viimein haettua lankaa josta voin tehdä pöytään tabletit tai eihän siitä tabletteja sitten tullutkaan kun päätinkin tehdä jotain muuta... koska valitsin liian suuren koukun ja lopputulos oli mielestäni liian "lörppö" tabletteihin. Tästä siis tulee kenties pöytäliina? kenties jotain muutaa :D Lankaa tosin pitänee hakea lisää kun en varannut tähän kuin 2 kerää Novitan: kotiväki kartanoa. On muuten aivan ihana lanka virkata! Tää mallikin on tosi mieluisa virkata ja onnistuu tän virkkaus jotenkin jopa telkkua katsellessa :) vaikka normaalisti en virkkaa ja katso töllöä :)


Ohjehan muuten löytyy: Starburst Table Runner
Ohjeen kerrotaan olevan haastava ,
mutta ainoa haastava kohta on kyllä todellisuudessa suomentaminen.
Taas on ompelukone myös hurissut ahkerasti. Huristi tällä kertaa jotain jopa minulle. :)
Palalaarin stretch farkku kangas taas hupeni vähemmäksi *ei hätää sitä on vielä reilusti <3*

Elikkä uuden hameen kimpussa olen pari päivää touhuillut kun pihallakin on ollut aika kurja keli :/ Eilen illalla tosin oli mukavan lämmintä ja pääsimme pojan kanssa leikkimään jopa sotaa! *vesipyssyillä* Leikki tosin loppui ikävästi siihen kun poika kompastui etupihalla kenkäralliin, siitä selvittiin onneksi mustelmalla ja parilla pakkasesta huvenneella jäätelötikulla ^_^
Hameen ohje löytyy: Kasia
 Vielä on harkinnan alla hameen mitta ja se saa muhia ainakin huomiseen :) Taidan tosin päätyä lyhyempään versioon. Ehkä tosin lisään helmaan vielä muutamn sentin, kuvassa rullailin kankaan vaan summamutikassa =)
 


2 kommenttia:

  1. Heips, sulle on haaste mun blogissa! :)
    http://rosannaofmay.blogspot.fi/2015/07/lobster-awards.html

    VastaaPoista