tiistai 25. elokuuta 2015

Hurrhurr sanoo ompelukone!

Vallassaan ihanaa että pojalla alkoi eskari! Äidillä on mitä mainion syy ommella pojalle uusia vermeitä ja ennenkaikkea aikaa niitä tehdä sillävälin kun poika on eskarissa :) Kaiken lisäksi mieskin on melkein aina juuri tässä välissä salilla joten saan yksinäni rauhassa keskittyä vain käsitöihin <3 Taas kone on tosiaan surissut ja syntyi pari paitaa (niitä ei ole koskaan liikaa)
Eurokankaan anassiivuista ja viron sienikankaasta syntyi pojalle taas yksi pitkähihainen paita. ohje on muokattu aiemmin käyttämästäni kaavasta joka löytyy OBsta. Ruskea kangas on jousto froteeta iloisesta kettuliinista ja hupun sisälle pääs sama sienikangas virosta (pala kangas jolla hintaa oli noin 2e pituutta oli noin 1mx1,5m) Postaus jää nyt kovin lyhyeksi koska mies pitää lähteä hakemaan sieltä salilta koska hän vei mennessään auton huoltoon ja kaipaa nyt kyytiä kotio :)

6 kommenttia:

 1. On se niin kiva kun on pienellä miehellä tuolainen äiti, joka tekee hienoja paitoja jollaisia ei muilta löydy. Taatusti persoonallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Pelottaa jo valmiiksi että mihin mie vaatteita sitten teen kun tämä pieni mies toteaa että nyt haluan jo kaupasta vaatteet, itselle olen huono ompelemaan koska en löydä itselle juurikaan mieluisia kankaita ja jos löytyy ne on tuhottoman kalliita :/ Tosin mieheni totesi jo että haluu samanlaisen hihattoman hupparin mutta mustana ^_^ mistä lie kaavankin löytäisin miehen kokoon...

   Poista
 2. Upeita uusia eskarivaatteita, taitava olet ompelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en sanoisi itseäni kovinkaan taitavaksi :p kuosi antaa paljon anteeksi ^_^, en omista edes saumuria saati peitetikkikoneita ^_^ halvalla singerillä paukutellaan menemään mutta hyvin kyllä omille kelpaa :))

   Poista
 3. Hurhur vaan takaisin päin. Ihania töitä jälleen olet tehnyt.

  VastaaPoista