lauantai 31. lokakuuta 2015

Taukoilua blogeiluun....

Nyt on jo hetken ollut blogissani melko hiljaista, kaikkea olen saanut valmiiksi mutta valitettavasti puhelimeni joutui huoltoon ja tietenkin kaikki kuvat olivat siellä 
"nimenomaan olivat, nekun tyhjentävät todennäköisesti koko puhelimen siellä huollossa" :/ 
Suurin osa valmiista töistä meni kaiken lisäksi jo eteenpäin, mukaanlukien kahdet sukat ja yhdet ihanat tumput. 
Kuvat jäänee siis laittamatta, huollosta ilmoitettiin että vielä voi mennä yli kaksi viikkoakin että puhelimen saan takaisin päin niinpä en voi tännekkään päivitellä kun käytössäni on ikivanha pilipali nokian x6 puhelin jota en osaa edes nettiin laittaa, digi kamerakin minulla oli mutta se on ihan rähjääntynyt poikani (joka muuten täyttää tänään 6v!) käytössä... 
Keskeneräinen villapaitakin alkaa hyvää vauhtia olemaan valmis, jos vaikka sen ensiviikolla kerkeisin saada valmiiksi. Tosin ensiviikon kalenteri näyttää melko hektiseltä, mukaan mahtuu lapsen neuvola, liikuntakerho, jalkapalloharkat. Sekä omat yt-neuvottelu ja kaksi työhaastattelua (hui jännittää!)

Onhan sitä tosin joku kuvakin koneelle asti päässy elikkäs tuossa aiemmin tuli ahkeroitua tumppujen parissa =)
Vasemmalla kuplalapaset. (lanka 7 veljestä)
Oikealla ja edessä piirakka lapaset ohje löytyy Novitan Lapaslehdestä 
(Lankana Novitan joki kirjava ja isoveli violetti)

Mutta nyt kiireenvilkkaa synttäreitä laittamaan, ennenkun vieraat saapuvat :)

5 kommenttia:

 1. kauniita lapasia kaikki ja mukavia synttäreitä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita lapaasia, noita kuplia pitäiskin kokeilla. Pitäkäähän hauskat synttärit ☺

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti molemmille :) Synttärit olivat sankarin mielestä maailman parhaat <3, Tänään onkin sitten lapsukainen aamusta asti istunut Wii U:n ääressä kun eno toi Super Mario 3d Worldin ja täti toi Super Mario Makerin, tänään illasta on kyllä pojalla muutakin puuhaa kun pelikonsolin ääressä istumista mutta suotakoon hänelle nyt tämä aamupäivä uusia pelejä :) Synttäreillä teema oli tietenkin Super Mario ja poikakin oli pukeutunut teemaan sopivasti marioksi. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Melkein jo toivoin että näistä yhdet jäisi omaankin käteen mutta toisin kävi, lapasten teko siis jatkuu edelleen kunnes ystävien kädet on ensin saanut lapaset :) Tuntuu että lapasilla on kovempi kysyntä kuin sukilla tällä hetkellä johtuu kait siitä että ne lapaset katoaa huomattavasti helpommin kun ne sukat :)

   Poista