sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Turkoosit perussukat

Taas on viikko vierähtänyt tälläkertaa puolet viikosta meni töissä buranan voimalla ja loput viikosta taudille hävinneenä kotona sängynpohjalla. Yhdet perussukat sain viikossa aikaan, mikä on aika vähän... No plussana on kyllä varmasti nyt kaikki univelat kuitattu on meinaa sen verran paljon tullut nukuttua... täytyy sanoa julmasti että onneksi lapsikin oli samassa taudissa ja pystyin itsekkin lepäämään kun poikakin vaan nukkui :-) Nämä sukat olisi tarkoitus ojentaa kohta appiukolle jos vaan eivät ole liian pienet. Kuva vähän vääristää värejä kun kuvailee talvella ei tuota luonnonvaloa vaan riitä, väri on siis seiskaveikan turkoosi (appiukko on pelicanssin kannattaja). Raidat ovat novitan viidakko lankaa (kobra).

8 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset sukat, tuo 7-veikan turkoosi on upea väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuuluu tuo turkoosi myös omiin suosikeihin :)

   Poista
 2. Ihanat. Itselläni kans kerä turkoosia odottaa villasukaksi muuttumista. On kyllä todella kaunis sävy.
  Toivottavasti tauti jo hellittänyt. Kipeänä ei paljoa jaksa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti hellittänyt :), juu ei paljoo tullu muuta kipeänä tehtyä kun nukuttua ja nukuttua. kunhan ensin vaan malttoi jäädä töistä pois ja sai levättyä muutaman päivän niin tautikin lopulta luovutti.

   Poista
 3. On kyllä kauniit ja kauniin väriset sukat. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aivan varmasti käyn blogissasi "vakoilemassa"

   Poista
 4. Turkoosi on yksi lempiväreistäni, heti vihreän jälkeen. Täytyy varmaan itsekkin opiskella ensin perussukalla tuo kantapää kunnolla. Nyt on puikoilla kirjoneulesukat jotka todennäköisesti valmistuvat tänään, mutta ei tuo kirjoneule vielä ihan täysillä onnistu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoitus tekee mestarin ^_^ Itselläni on melkeempä sukan lempi kohta tuo kantapää ja on kyllä tullut monenmonta eri kantapää mallia opeteltua mutta kyllä tämä perinteinen mummon opettama Vahvistettu kantapää on kyllä mieleisin :)

   Poista