keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kevättä edelleen odotellessa

Voi tänään taas pakknen paukkuu vaikka on jo ohitettu maaliskuun puoliväli eikä tietoakaan keväästä, mihin minä kaikkien näiden taimien kanssa joudun jos kesä tulee myöhässä kysynpähän vaan, olo huoneesta muuttuu viidakko, no minua se ei hattaa mutta talon miehet ovat erimieltä :D, vielä odotellaan ensi kuuta että saa loput esikasvatettamat kasvamaan (kurpitsat ja kurkut ja muutamat muutkin vielä ::) jos vaikka vannottaisi (taas) ensivuonna että kasvatan vähemmän kasveja siemenistä ja ostan valmiita taimia.


Tällänen kaunokainen muistuttelee että sen keväänkin pitäisi kohta jo ovella odotella
Kevät venyy ja taimet sen mukana
Tällänen lumikinos löytyy vielä pihalta, eipä siitä ole vielä lumia oikeen ollenkaa kerenny sulaa
Ja chilitkin edelleen hengissä :)
 
Ihanainen lahja appiukolta :)
Nämä pitäisi jaksaa koulia :)
 


keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jahas se oisi taas yksi vuosirengas lisää

Niin se vaan taas vuosi on vierähtänyt ja sai taas omaan makuun sopivan kakun leipoa, on se ihanaa kun saa hyvällä tekosyyllä leipoa. Meilläkun ei oikeen kukaan makeaa syö niin mukavaa kun saa sitten vieraita varten tehdä. Tämä tosin oli sellainen pika kakku koska sain ikävän pikasoiton että vieraat saapuvatkin monta tuntia aikaisemmin kun oli aluksi sovittu niin ei sit oikeen kerennä ajan kanssa tehdä.
Tälläisen kaunokaisen sain myös ihanalta pojaltani :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Uusi pipo

Taas sitten uusi pipo taas saatu valmiiksi samalla taas pistin mukaan tämän hetkisen taimi kasvun :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

Tomaatin pienet taimet

Kasvua taas havaittu. Hitaaati mutta varmasti kyllä niistä vielä joskus kesällä tomaatteja saadaan.  Ainakin näin toivon... tuli tänään myös taas osa pikkukasvarin taimiata siirrettyä isompiin purkkeihin että saa uusia laitettua itämään :) kokeilin myäs äidiltä saamieni kurpitsojen itämis aikaa ja edes sitä itääkö ne ja kuinkas kävikään nehän iti neljässä päivässä prosentilla sata. Nämä kokeet tosin lentävät mäelle ja oikean kylvön teen vasta ensikuun puolella. Muuten kasvavat aivan liikaa.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Näpertelyä

Välillä sitä ihan joutuu miettimään kuinka paljon sitä kerkee päivässä lapsen kanssa ollessa tekemään. Tänään tuotoksena oisi palapeli :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Viltti edistyy hitaasti mutta varmasti

Vähän vähemmälle jäänyt tällä viikolla vapaa aika joten viltti edistynyt hieman hitaasti mutta kyllä se vielä joku kaunis päivä valmistuu