tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kesä aluillaan

Tänään on kasvihuoneessa pörrätty, pitäisi vissiin alkaa kstelu veteen lisäämään jo lannoitettta kun alkaa ainakin tomaatin lehdet vaalenemaan. Toisaalta ne pitää kohtapuoliin vaihtaa isompaan kippoon (sitä varten olisi kasa maitopurkkeja jo valmiina). Jos vaikka alkuviikosta kerkeisi tuon operaation suorittaa, huomenna kun on aamupäivästä ikävä operaatio nimeltään Viisaudenhampaan poisto... ja sen jälkeen matka kohti tarkoitus ois matkustaa äidille yökyläilemään =)

 Tämä tummalehtinen chili kyllä pistää silmään lajina on Vampire ja tämä tekee melkein mustia chilejä kunhan kasvaa chilit tosin muuttuvat punertaviksi kunhan kypsyvät. Tämä laji siis ensikertaa kokeilussa saa nähdä miten tekee satoa ja minkä makuista sellaista :) mutta on tuo jo ulkonäön puolesta ihana kasvi :)
Tomaatit ja basilikat pääsivät ennätys vauhdissa tänä vuonna ihan kasvihuoneen penkkiin, istutin ne kyllä tosi syvään ja poistin alimpia lehtiä että jaksavat kasvaa paremmin yöt kun saattavat vielä olla melko kylmiä, no jos kuolevat niin saahan sitten ihan vaikka taimina ostettua uudet lajikkeetkin kun ovat melko tavallisia (Sweet 100 & Ildi)
 Sitten nämä ihanaiset Regian Fluormania (6ply 150g) sukat valmistuivat kanssa tänään, kuvassa olevassa kohdassa sain juuri tuhottua ensimmäisen kerän (alussa oli 16silmukkaa joita sitten kaventelin 12silmukkaan per puikko). Lanka on kyllä mahdottoman riittoisaa ja AIVAN IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti