lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tämä lienee yleinen neuloosia potevien oire...

Ihmettelin että missä on kaikki sopivat puikot kun ajattelin että ois kiva alottaa uus projekti pöllö sukista kun tilaamani pikkuhelmet saapuivat.... mutta jostain syystä en löytänyt sopivia puikkoja, päätinpä sitten kattoa "Kesken eräistä laatikkoon" enkä kyllä millään tajunnut kuinka näitä oli taas näin paljon päässyt kertymään... Mutta tämä lienee myös monen muunkin ongelmana, liikaa ideoita saman aikaisesti :D, noh nuo vaalean punaiset kuplat ja liukuväri sukat pitäisi saada tän viikon puolella viimeistään valmiiksi :) tai ainakin nuo liukuväri miesten sukat kun ne pitäs antaa viikon päästä kiitoslahjaksi bestmanille =)

Samalla tuli luotua katsaus omistajaa odotellessa laatikkoon ja ikäväkseni huomasin myös sen täyttyneen melkoisesti, tosin löysin sieltä myös sinne kuulumattomat totoro kintaat!
 Ja tälläiset tulivat myös viikonloppuani piritämään kiinan mailta asti :) Kiitos taas Ebayn, hintaa taisi olla pari euroa joka sisälsi postikulut... Näitä olisi sitten tarkoitus viritellä valmiisiin tekeleisiin :)
 Tuli virkattua myös pojalleni pikku pehmo pöllö muutamia päiviä sitten, äiti ei voi muutakun olla onnellinen kun poika arvostaa tekemiäni leluja ja SUKKIA! siinä vata villasukka friikki :D Siinä vaiheessa kun poika koitti sovittaa paksuja villasukkia eikä ne mahtunut sandaalien sisään meinasi tulla ihan itku kun ei poika halunnut sukista luopua kun tämä viimeisin +30'c helleaalto koetteli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti