keskiviikko 13. elokuuta 2014

Pinkkiä ja mustaa

Tässäpä viimeisimmät villikset, lankana Regia 4-ply Zoofari color jota meni vajaa 2 kerää, puikot oli kokoa 2.75 ja silmukoita alussa oli 16puikolla ja lopussa 14. Samalla tuli opeteltua tiimalasikantapään teko joka olisin sitten yllättävän helppo kun sen ymmärsi :)

Vähän epäilin ensin pidänkö sukista ollenkaan kun en suuri vaaleanpunaisen ystävä ole, mutta tulikin yllättävän kivat. Eiköhän nämä jonkun asuni kanssa mene ja jos ei niin siinäpä on aina hyvä syy shoppailla että saa sukkiin sopivat vaatteet ;)
Nyt siis omistan keltaiset ja pinkit zoofarit ja valkoisiin on langat odottamassa vielä myöhempää käyttöä varten :)

2 kommenttia:

  1. Minulla on kans ollu mielessä jo piiiiitkään, että hankkisin kerän tahi kaksi tuota pinkkimustaa Zoofaria :) Tiimalasikantapää on kiva neuloa ja on mukavamman tuntuinen jalassa varsinkin ohkasemmista langoista neulottaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tähänmennes tehnyt ohuille langoille lähes poikkeuksetta tuon sädekavennetun kantapään nyt uskalsin viimein tiimalasia kokeilla, vielä se vähän totuttelua vaatii mutta ihan kiva tuli :) ja suosittelen lämpimästi tuota regian lankaa jos vaan tykkää vähän ohuempaa kutoa tosi riittosaa ja miellyttävää neuloa, kapeakinttuisen polvareihin meni tosiaan vajaa 100g lankaa :) paksumpaan pohkeeseen tosin menee sit yli 2 kerää :) mulla on viel 3 kerää valkopohjaista zoofaria odottamassa käyttöä, sekä melkein kerällinen keltapohjaista joka jäi ylimääräseksi lyhyt vartisista sukista :)

      Poista