lauantai 9. elokuuta 2014

Viidakko polvarit

 Naisten polvisukat koossa 37
Puikot 3.5mm
Lanka 7 Veljestä Viidakko (846 leopardi) ja 7 Veljestä( 627 vaaleanruskea)
Silmukoita alussa on 14 per puikko ja kavennettu lopuksi 11 per puikko, kantapää on vahvistamaton ja kärkikavennukset on tehty ohuen nauhakavennuksena, viidakko lankaa meni alle kerä.
 


  Sukista tuli ihmeellisen symmetriset, molemmissa sukissa menee muutama "vaalea polku" vinoittain samoissa kohdissa ja molemmissa sukissa on lähes täysin samanlainen valkoinen läikkä takana.
Kovasti myös itselleni väitin että joko jatkan joitain kesken eräisiä sukkia tai aloitan jotkut kivat palmikot... mutta kuinkas taas kävi Regian ostos vaati päästä puikoille ja näistä tulee perussukkina kaikista kauneimmat :) 

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta tuo Novitan lanka kuten myös Regia. Perussukat teen myös seuravaksi, näyttää ne vaan niin kivoilta kun on kauniit langat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu perussukissa nuo moniväriset langat pääsevät parhaiten edukseen :)

   Poista
 2. En mä noita kyllä värioksennukseksi sanois :D mulla on kans kerä tota Leopardi-lankaa, katotaan miltä lopputulos näyttää mulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmukkamäärä ja käsiala vaikuttaa melkoisesti, tuli tosiaan vähän turhan levottomat näistä. Facebookin voihan villasukka! ryhmässä joku postas kuvan jossa oli saanut paljon nätimmän lopputuloksen (Siel oli sellaisia isompia väritäpliä)

   Poista