perjantai 30. tammikuuta 2015

Ja taas Olgat...

Jotenkin on nyt taas jämähdetty näihin samoihin malleihin... Tällä kertaa tein olgat Novitan uudesta raitalangasta. Mutta nyt on puikoilla jotain aivan muuta jo :) Josta postailen toivonmukaan kahden viikon sisään. Toivon myös että tämä kyseinen juttu valmistuu reilussa viikossa muuten se ei kerkeä siskon tytölle ennen synttäreitä :) En usko että siskoni tätä blogia lukee mutta jätetään nyt varmuuden vuoksi paljastamatta tätä projektia sen enempää. Hyvinkin mahdollista on että en edes ennätä saamaan tätä valmiiksi ennen synttäreitä.
Lankana: Novitan Raita (uutuus väri jossa turkoosia kameran värit vääristää tuota melkoisesti ja näyttää melkein vanhemmalta siniseltä raidalta josta tein pojalle jo aiemmin yhdet olgat)
silmukoita oli 12*4. Kantapää oli taas tiimalasi (johon olen myös tuntunut jämähtävän :)) ja perinteinen ohut nauhakavennus varpaissa :)2 kommenttia:

  1. Hienot sukat, ei tarvi ollenkaan vähätellä. Mahtava palapeli taustalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin vaan tuntuu että nyt on jumahdettu ihan kokonaan samoihin malleihin (näitä kun on niin helppo tehdä telkkaa kattoessa kun ei tarttee seurailla ohjeita)

      Poista