lauantai 28. helmikuuta 2015

Monta Rautaa Tulessa

On se kumma juttu kun mitään ei valmistu kun aina alottaa uuden työn ennenkun edellinenkään on valmis... Muusa siitä ei tunnu olevan kuin harmia -.-'.
Tässäkin läjässä yhdet vauvan sukat olisi päättelyä vaille valmiit ja yhdet tossut vaatisi päättelyä ja huovutusta. Nuo ruskeat piirakat ovat kärkikavennuksissa ja valmistuisi alta tunnissa muttakun inspiraatio menee ihan muualla. Raitasukalta ja nyörisukalta uupuu parit kokonaan ja olen ihan tuon pitsisukan lumoissa (ihana ohje ja ihana uusi kirja!) Mieskin vihjaili siihen malliin että hän haluisi pikkuhiljaa sen jussipaidan jonka "tilasi" jo kolmisen vuotta sitten :D

Huovutetut (oranssit alimmaisena) oli tarkoitus antaa tänään kaverin 1v muksulle lahjaksi samoin kuin nyörisukat (jolta siis uupuu pari) mutta kaveri ilmoitti olevansa kipeänä joten synttärit siirtyivät, näin ollen lahjakin jäi viimeistelemättä.) Musta raidalliset sukat on tulossa itselle ja ne oli alunperinkin tarkoitus tehdä muitten projektejen ohessa. En tosin arvannutettä projekteja alkaa keväällä näin kasaantua :)

Ruskeat piirakat oli tarkoitus antaa synttärilahjaksi kummitytölle kaarroketunikan kaverina mutta sukat eivät kerenneet valmistua ja jäivät sitten ihan oman onnensa nojaan laatikon pohjalle. Jospa ne saisi viimeistään seuraavaan tapaamiseen mennessä valmiiksi :) Tunikasta oli tarkoitus laittaa postaus jo aikaa sitten mutta sisko ei ole saanut aikaiseksi lähettää mekosta kuvaa :) Tässä siis kuva keskeneräisenä poikani päällä. Uskokaa tai älkää hän rakastaa olla mannekiinina myös mekkoja / tunikoita sovittaessa <3. Täytynee muistutella siskoa että laittaa mekosta kuvan valmiina ja oikean omistajan päällä (onhan synttäreistä jo melkeen kuukausi liekkö kokonaan unohtunut vaikka kuvan lupasi ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti