torstai 19. helmikuuta 2015

Rai-Rai Raitaa

Poika rikkoi vanhat lempparisukat parisen päivää sitten (naulaaan tms) no hetipä alkoi äiti kutoa pojalle uusia sukkia jos vaikka kelpuuttaisi nämä uusiksi lemppareiksi, ja pakko sanoa että se onnistui! Hyvä että sain sukkia takaisin viimeisteltäviksi ollenkaan kun halusi kuulemma jättää ne jalkaan vaikka langat roikkuivat vielä nilkoista =) Isillekkin piti käydä heti esittely kierros tekemässä :) *ISI ISI KATO MITÄ ÄITI TEKI MULLE!!!* kyllä siinä tuli ihana mieli itsellekkin kun poika arvostaa sukkiani <3 saas nähdä kuinka on asian laita viiden vuoden päästä :)

Sukat ovat siis tehty varpaista varteen tekniikalla, mielelläni olisin tehnyt kahdet kerralla mutta katkesi jokunen aika sitten kaapelin pää 3mm vaihtopäästä ja olivat loppuneet myös kaupasta josta niitä kävin kyselemässä. No sukat valmistu sitten sukkapuikoilla yksi kerrallaan :)


Langat on Regian Fluormania (6ply) ja Novitan Nalle
Puikot: 3mm
Silmukoita 44
Kantapää tiimalasina :)
Koko 31
(resorin raidat on neulottu niin että uuden värin ensimmäinen kerros on oikeaa neulosta, 
näin raitakohdasta tulee tasaisempi)

Tunnustettakoon vielä että kateus iski ja nyt on puikoilla itselle samanlaiset sukat, onneksi tää lanka on niin riittoisaa että tästäkin saa useammat sukat. Jospa vaikka miehellekkin sais samaan settiin vielä tästä <3 Tosin näitä tulee neulottua lähinnä tv:tä katsellessa kun on jotain muuta mihin keskittyä4 kommenttia:

 1. Ei huolta, neuloosia sairastavan äidin lapset suorastaan pyytävät uusia villasukkia säännöllisesti, vaikka ovatkin jo saavuttaneet aikuisiän.
  Todella kivat sukat, ei ihme, että äiskään iski kateus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se välivaihe siinä eniten mietityttääkin :D eli se teini aika ^_^

   Poista
 2. Onpas kivan väriset sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tykkään mös kovasti ja väliprojektina etenee hitaasti mutta varmasti itselle samanmoiset :)

   Poista