torstai 12. maaliskuuta 2015

Hei Nimeni on Hilta!

Hei minä olen hilta mamma sai minut eilen valmiiksi ja nimesi minut Hiltaksi, ensitöikseni opettelin neulomaan itselleni kaulahuivia koska asumme vanhassa viileässä talossa. Mamman poika lupasi myös viedä minut tänään pyöräretkelle niin kyllähän sinne huivin tarttee :) Mamma löysi ohjeeni Ravelrystä ja ohjeeni oli ilmainen. Tässä vielä Linkkiä ;)
Minut on tehny Novitan Nalle langoista, 3mm kuokulla.

 Posti toi minulle myös eilen mieluisia tuomisia kiinasta saakka. Eli metallisia nappeja (pitänee ryhtyä villapusakkaa tekemään) Myös koukkuni saapuivat viimein ja voi kuinka hyviä nuo on käteen verrattuna niihin alumiinisiin. Varret ovat sellaista pehmeää luistamaonta muovia ja koukkuosat metallia :) 3mm kuokku oli jo hiltaa tehdessä kovassa käytössä ja oli kyllä tosi hyvä omaan käteeni tuo varsi :)
 Yhdet vauvan sukat tuli taas tehtyä, no melkein valmiiksi.  Näille ei ole vielä osoitetta löytynyt joten viimeistelyllä ei ole mikään kiire :) Lanka on Novitan Nallea, varressa on silmukoita 30, aina oikeaa on neulottu niin että se oli neliön muotoinen, sen jälkeen sivu on yhdistetty, reunasta poimin 9silmukkaa per puikko jalkaterä osuus on neulottu normaalisti ja toiseen reunaan vielä virkattu reunus.
 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. voi kiitos, pojallekkin oli kovin mieluinen tuo Hilta :)

   Poista
 2. Mainio tuo Hilta! Ja mikä virkkuukoukkusetti. Mielettömän ihanat väritkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) nuo virkkuukoukut on aivan mahtavia vaikka setillä hintaa olikin vaivaiset 6€ posteineen. Nuo novitan koukut ei sovi mun käteen alkuunkaan lakkaa pikkurillistä ja nimettömästö veri kiertämästä. Näissä on ihanan pehmeet ja paksut varret ni ei samaa ongelmaa ilmene.

   Poista
 3. Hyvä Hilta, heti vaan kiinni puikkoihin!

  VastaaPoista
 4. Ihana Hilta ja nuo pikkuiset sukat.
  Mistä löysit koukut ? Voisin vaikka itsellenikin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti :) Ebaysta koukut löytyi (tilailen sieltä aika tiheesti kaikkea "tilpehööriä" Maksuun käytän PayPal tiliä. http://www.ebay.com/itm/9pcs-Multicolor-Soft-Plastic-Handle-Aluminum-Crochet-Hooks-Knitting-Needles2-6mm-/291366957925?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item43d6d2f365

   Poista
 5. Ihana Hilta! Olen niiiiiin kateellinen kaikille jotka osaavat virkata... Tosin kaivoin kyllä kätköistä juuri kirjan nimeltä Suuri silmukkakirja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Virkkaaminen on todellisuudessa paljon yksinkertaisempaa kun luulisi ja paljon helpompaa kuin neulominen :) siinä pärjää helposti parilla perussilmukalla ja ohjeen noudattamisella tosi pitkälle :) Netistä löytyy varmasti jokaiseen silmukkaan videoohjekkin tai kuvalliset ohjeet (novitaltakin löytyy vissiin aika selkeet) Kannattaa rohkeesti ottaa koukku käteen ja aloittaa jostain helposta vaikka patalapuista tms :)

   Poista