perjantai 11. heinäkuuta 2014

Hiljais eloa häiden jälkeen

 Häät on vietetty eikä blogia ole päässyt aikoihin päivittelemään kun on ollut olevinaan taas niin paljon kiireitä. Sukkia on muutamat neulottu (kutimet sentään jätin ottamatta häiden jälkeiseen pikkureissuun mukaan:) Tosin ne sitten oli ihan pakko mökille mukaan ottaa jonne lähdimme seuraavana päivänä, pitihän kaasojen kiitoslahjatkin valmiiksi saada :) Ja mikä sen ihanampaa kun kutoa vanhassa kiikkustuolissa jossa on lapsesta saakka kiikkunut aina kesäisin <3 Langankin löysin edullisesti edellisenä päivänä kun käytiin tuoreen aviomiehen kanssa pienellä shoppailu kierroksella, ja mitä tuore rouva sitten ostikaan? No lankoja tietenkin, tarkemmin sanottuna Novitan usva lankaa tarjouksesta monta kerää. Niissäkun on niin ihanat värit, hintaa kerällä oli tarjouksessa alle kolme euroa kerä <3
Tässä kuvassa on sitten eksynyt vyötteet vääriin sukkiin, punaisempi on todellisuudessa Usvaa ja oranssimpi on Delightia. Nämä sukat ovat bestmannille ja morsiusneidolle :)
 Tuli sitten neulottuj tennareitakin testattua, muutamat on tullut aikaisemmin virkattua ja pakko myöntää et nää neulotut on paljon mukavammat jalkaan ja kyllä ne on nätimmätin ainakin näin minun tekeminä :)) Näiden piti olla lahja kaasolle mutta niistä tulikin vähän liian pienet joten uudet pääsivät jo puikoille, mallina kokeilen suraaviin vähän toisenlaista jossa ei ole niin paljoa ommeltavaa lopuksi :))

1 kommentti: