tiistai 17. helmikuuta 2015

Virkattu huivi

Tälläinen tuli sitten väkerrettyä pitkän virkkuu tauon jälkeen todettakoon että tarvitsen paremmat ja käteen mukavammat virkkuukoukut! Tuntuu että tunnin virkkuun jälkeen pakko pitää aina tauko että pikkurillissä ja nimettömässä kiertäisi veri, ei oo oikeen omaan käteen mukavia nuo novitan alumiini koukut... Lankana näissä on vuosia sitten ostettu Red Heartin Soft lanka joka on akryylia villat kun kutittavat niin paljon että kaulalle sitä en voi laittaa (edes mohairia tai alpakkaa saati sitten merino villaa...) Langassa ei sinänsä vikaa vaikka halppislankaa onkin ennestään jo samaisesta langasta neulottu saman tyyppinen huivi ja hyvin on se lämmittänyt vaikkei villaa olekkaan. Tässä akryyli langassa on myös mukavaa se että se ei natise neulottaessa niinkun jotkut akryylit.

Huivin tosiaan aloitin jo jokunen vuosi sitten ja jotenkin se vain unohtui kesken eräisten projektejen arkistoon. Viikonloppuna tätä varastoa siivotessa huomasin että tälläinenkin oli aloitettu (taisin aloittaa tämän pari vuotta sitten perheen yhteisellä risteily reissulla ja sain sen melkeen valmiiksi sillä aikaa kun kaitsin poikaani laivan leikkihuoneessa :)
Kamera tuntuu vääristävän näitä värejä nyt melkoisesti, todellisuudessa lanka on väriltään melkein samaa kun 7veljestä Luumu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti