sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Jotain pientä

Päivän oon väkerrellyt tälläisellä kapistuksella jonka joskus syksyllä jo ostin Lidlistä euron laarista.
Vekottimen nimeä en kyllä muista ensinnäkään kun pakkauksenkin heitin pois mutta tekee tuollaista 4 silmukan nyöriä (Icord). Todettakoon tosin että neuloen tämä menisi melkeinpä nopeammin mutta ihan kivaa vaihteluahan tämä on, alkuperäisessä pakkauksessa tuli mukana sellainen iso neuloa jolla noita silmukoita oli tarkoitus nostella mutta totesin virkkuukoukin paremmaksi ratkaisuksi. Mutta tosiaan vaihtelu virkistää :))

 Ja viimein se saapui! Uusi ompelukone meinaan <3 Ja voi olen kyllä niin tyytyväinen vaikka edullinen kone onkin ^_^ Miehen paksuihin työhousuihin vaihdoin alkuun vetoketjun ja meni niin näppärästi vaikka housut ovat todella paksua kangasta =)

4 kommenttia:

 1. Komea kone! Ja tuollaisesta nyöristähän on moneksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kanssa koneesta kovasti vanha koneeni oli sellainen satasen kone jossa oli 10 eri tikkiä ja napinlävet. Tämä kone on sen jäljiltä kuin unelma :)

   Poista
 2. Vaihtelu todellakin virkistää, kivan vekottimen löysit eikä kaiken aina tarvikkaan olla niin hyödyllistä. Kone on selvästikkin tarkoitettu tytöille/naisille, on niin söpön värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alelaarista välillä löytää ihan kivojakin juttuja joo :) Ja tuo kone on kyl kivan näkönen kelpaisi pitää pöydällä esillä jos sellainen paikka vaan olisi mihin se mahtuisi :) Nyt sitä joutuu nostelemaan keittiönpöydälle ja pois sitä mukaan kun pöytää tarvitsee syömiseen :D

   Poista