torstai 27. maaliskuuta 2014

Sormus löytyi!Tänään päätimme vierailla korukaupoissa etsimässä minulle sormusta ja kuinka ollakkaan heti ekassa kaupassa nappasi, asetimme rajaksi 500e, ja lopulta jopa alitin budjetin! kiitos mukavan alennuksen joka sattui juuri siinä sormuksessa olemaan <3 Kuvassa sormus näyttää paksummalta mitä on sormusta en saanut heti mukaan koska se matkaa nyt pienennettäväksi kiitos mini sormieni tätä ei valmisteta 15.5koossa vaan 16 oli suurin. No tiistaina sen pitäisi olla valmiina ja siitä se pitää sitten vielä laittaa kaiverrettavaksi jos koko on sopiva :)


Hinta: 379.00 €

549.00 €

Löyty myös ebaysta halvalla koristeita tilaisuutta varten edullisesti laitoin tälläisen sydän paketin tulemaan, jos nämä on kivoja tilaan viel muutaman paketin näitä lisää :) Hintaa oli huimat 1.10€ toimituksineen kiinasta, huhuh! Pieniähän ne ovat mutta kyllä minä varmasti niille käyttöä keksin <3

101pcs Love Heart Wood Loose beads charms Appointment Wedding Decoration 15*12mm


Kakkupaperit oli tarkoituksena laittaa kattaukseen jotenkin Käyttää kattauksessa,näilläkään ei hintaa ollut kun 2.17€

100 Pcs 4.5 Inch White Round Hollow Lace Paper Pad Cakes Biscuits Pad Of Paper

Tässä yksi ideoista mihin näitä olisi tarkoitus käyttää =)

Samalla tuli tilattua 4 settiä sukkapuikkoja 13senttisiä 3.5mm, näillä lyhyillä on mukavampi neuloa lasten ja naisten sukkia kun ei juutu hihoihin kiinni puikot. hintaa puikoille tuli 96senttiä setti.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti