maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kun on liikaa ideoita... ja kädet loppuu kesken niiden toteutukseen!

Taas on miljoona rautaa tulessa ja tuntuu että ideoita vaan tulee eikä mitään saa valmiiksi, jotenkin kaikki puikot kadonneet kunnes pönkkäät neulenurkkausta ja muistat ne kymmenet kesken eräiset työt, aivan siellähän ne "kadonneet" puikot lymysivät... Ensimmäisenä mieleen juolahtaa pitäisköhän nämäkin purkaa jotta voisi paremmalla omatunnolla aloittaa taas jotain uutta. 
No ei! Kaivetaan neulekone esille niin ei tarvitse puikkoja... Kova oli tarkoitus saada neulekoneellakin miehen Jussi paita tehtyä sillä aikaa kun mies itse on "reissussa." 
Kuskasin mieheni ja hänen kaverin siis tänään vähän eräjormailemaan Lammin suunnille Evolle ja tarkoitus olisi huomenna ne sieltä hakea jollei hyttyset niitä ole kuiviin imaisseet... Taitaa kyllä paita jäädä tekemättä kun poikakin vaatii lettuja joita lupasin hänelle paistaa. No taikina on nyt turpoamassa, tuoreet mansikat ja kermavaahto odottaa jääkaapissa lettuja :)
 Tälläinen kasa on siis kertynyt tuohon alakerran neulelootaan... yläkerrassa olisi vielä tuplaten keskeneräisiä toisessa lootassa. Jotenkin ideoita taas pursuaa eikä aika ja kädet riitä sitten millään...
 Kävimme myös miehen ja pojan kanssa uudemman kerran viron reissulla tällä kertaa yövyimme pari yötä hotellissa ja rouvakin kerkesi käydä "omilla reissuillaan" Eli pyörähdys viron käsityöliikkeissä :) Langat tarttui mukaan Karnaluksista. Ja kaikki alle 50€! Harmittaa jo etten hamstrannut enempää. Kankaat on sensijaan Abakhan Fabrics nimisestä liikkeestä niistä josko syntyisi pojalle jotain kivaa vaikka eskariin joka alkaakin ensikuun alussa :)
Kävimme myös viron eläintarhassa tallinnassa. Siellä erityisen kivoja olivat nuo apinat jotka keimailivat ihan lasin toisella puolella. Näin myös ekaa kertaa elämässäni ihka elävän norsun ja voi kuinka ne ovatkin suuria ei sitä kuvista ja telkkarista osaa edes hahmottaa kuinka suuria ne todellisuudessa ovatkaan :)

Mutta nyt poika käy malttamattomaksi niitä lupaamiani lettuja kohtaan joten tämä tyttö poistuu nyt letunpaistoon :)

4 kommenttia:

 1. Letut kelpaisi minullekin. Aina toisen tekemät letut on parempia, kuin itse tekemät. Minä olen yleensä se letunpaistaja, niin on harvinaista herkkua saada toisen paistamia lettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, varsinkin ne oman äitin tekemät letut on niin namia! tosin äitini tekee kyllä muutenkin aivan mahtavaa ruokaa <3

   Poista
 2. Miksiköhän noita keskentekosia töitä aina kertyykin :)
  Letut on hyviä juuri mansikoilla ja kermavaahdolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi juu varmaankin päättää että uutta ei alota ennenkun vanha on valmis tai ainakin ottaa niin että ei yli kolmea samaan aikaan aloita :), ja letut oli kyllä nam nam kermavaahdon ja mansikoiden kanssa ^_^ olisin tosin mieluiten paistanut ne ulkona muurikalla mutta sää oli ideaa vastaan kun vettä tuli ja tuuli oli kamala tuossa aiemmin, nyt siellä paistaisi ihana ilta-aurinko ja sääkin olisi niin tyyni :)

   Poista