lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pitsitennareita eri vaiheissa ja väreissä :)

En ees sano mitä sitä taas on tullut kudottua... 
Sanonpa kuiteski! No lisää sukkia ja mitä vielä samoja pitsisiä tennareita aina vaan! 
Mutta kun koukkuun kerran jää siinä ollaan ja pysytään, eikä edelleenkään edes kyllästytä yhtään! Tälläkertaa vaihdoin väriksi vihreän ja kyllä edelliset sinisetkin on edelleen vaiheessa. Katselimme miehen kanssa Taru sormusten herrasta trilogiaa ja niitä katsellessa valmistui puolitoista paria sukkia (yksi elokuvakun on sen kolme tuntia). Nauhakujat värkkään sitten myöhemmin niihin kun tarttee hieman enempi keskittymistä. 
Ja ohjehan löytyy aiemmasta postauksesta: Täältä
 Tässäpä vielä kuva ihanuudesta joka tarttui mukaan kun piti lankakaupasta hakea nopsaan vaan uudet puikot... 
Muttakun nuo värit! <3 >Niin nam! 
Jos vaikka tässä seuraava projekti sukkiin kunhan edelliset on valmiit, tosin pitää kyllä keksiä joku malli joka on tarpeeksi yksinkertainen tälle langalle jotta väritys pääsee parhaiten eduksen :)

9 kommenttia:

 1. Jos on löytänyt hyvän sukanmallin niin mitä sitä vaihtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän menee. Nuo on juuri sopivan yksinkertaiset että aivot voi jättää narikkaan ja keskittyö muuhun kun neuloo.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. voi kiitos :) Harmi että itselle ei voi kyllä enää oikeen tehdä kun toissapäivänä vaatekaappia siirtäessä ja samalla järjestäessä löysin kaksi muovikassillista villiksiä >_> suurinta osaa käyttänyt kun kerran tai kaksi :D Rakastan sukkien neulomista mutta tykkään talsia paljain jaloin :p talvella pidän mielummin virkattuja tossuja nekun saa helposti pois jalasta jos tulee kuuma ja nopsaan takas jos paleltaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tahtoo vielä ainakin keltaiset ja punaset kokoelmaan sitten voi alkaa suunnitella keille nämä kaikki ihanuudet päätyvät :)

   Poista
 4. Ihania sukkia ja paljon :-) Kiitos myös hyvistä ohjeista <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta ohjeesta!Näitä on nyt tullut tehtyä 4-paria vähälle aikaa.Omat sukat valmistuneet jo aiemmin.Sukkia näytettyäni on tullut heti toiveita voinko minäkin saada tuollaiset ihanuudet.Ja tuo harmaa/vaalean punainen väri yhdistelmä on ollut suosittu:)

  VastaaPoista