torstai 22. tammikuuta 2015

Vähän sitä sun tätä

Tänään sain viimein muutaman projektin valmiiksi! Enää parikymmentä kesken :D
Eli näihin pojan lapasiin sain viimein toisenkin otuksen korvat ja naaman valmiiksi ja molemmat lapaset pääteltyä :) Lankana on Novitan viidakko (seepra), 7 veljestä (valkoinen), pikkusisko (musta) ja SMC Brazilia lanka, Lapaset on neulottu aluksi ihan perus lapas ohjeella niin että kärki on jätetty valkoiseksi tämän jälkeen on neulottu tuo karva osuus erikseen ja yhdistetty lapaseen, sen jälkeen on virkattu erilliset korvat ja parsittu kiinni. ja viimeiseksi silmät ja nenu ja parsinta :)
Lapasissa ei siis ole kämmenpuolella tuota brazilia lankaa joten lumipallot ei pitäisi tarttua lapasiin kiinni ;)
Ja kyllä oli poika tyytyväinen lapasiin :) 
Tosin neulominen ei ollut niinkään mukavaa kun kyseltiin 5min välein että joko ne on valmiit joko ne on valmiit :)

Tänään sain myös toissapäivänä aloitetut perussukat valmiiksi, Tiimalasikantapään kohdalla olen hieman harmistunut kun tuo valkoinen osuus osui juuri tuohon kohtaan ja kantapää näyttää siksi vähän hassulta kun välissä on juuti keskellä tuo valkoinen kerros. Lankakin meni tosi hyvin kohdilleen ei tarttenut napsasta kerästä kun noin 10cm pätkä pois ennen seuraavaa sukkaa (harvemmin edes yritän kohdistella lankaa)
Lankana Novita: Polkka
Nämä sukat putosi puikoilta jo toissapäivänä, valmistuivat mukavasti samalla kun katoimme pojan kanssa piirretty elokuvan :) *Thor: Tales of Asgard*
Lanka: Novita 7 veljestä (harmaa+turkoosi)
  


2 kommenttia:

  1. Se hyvä puoli on monessa keskeneräisessä, että niitä sitten välillä valmistuukin tiheään tahtiin. :) Söpöt otuslapaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on mutta toisaalta kun joka nurkassa alkaa pyöriä joku projekti alkaa miettimään millon nämä kaikki ehtii edes neuloa, välillä tulee jopa purettua melkein valmis työ kun inspiraatio katoaa pidemmäksi aikaa kyseiseen projektiin.

      Poista