keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Viidakko Seeprat

Nämä valmistu jo aikaa sitten mutta postaus unohtui. Osittain senkin takia että nyt ei oikein meinaa saada hyvää kuvaa sitten millään kun ei tuota luonnonvaloa pahemmin ole ja kaikista kuvista meinaa tulla vaan niin hämäriä ja vääristyneitä. Kameran virkaakin toimittaa puhelimeni jotein ei siä muutenkaan niin hyviä kuvia tule saati sitten ilman valoa. No niin tai näin. Nämä sukat jäivät kamalan tylsiksi niin raitojen kun mallinkin osalta olis varmaan pitänyt koittaa tehdä näistä polvisukat. Mulla olis kyllä varastossa edelleen pari kerää regian saman sävystä lankaa jolla saa todella kauniit raidat, jotenkin ei vaan ole innostanut nyt neuloa ollenkaan noilla ohkasemmilla langoilla, ehkä sitten taas kun kevät tulee :) Eilen lähti Kaupasta mukaan pari kerää harmaata lehtoa jos seuraavaksi projektiksi ottaisi säärystimet niistä :) Kunhan tosin ensin saa tämän hetkisen projektin valmiiksi (taas yhdet huopatossut). Ostin kyllä myös uuden palapelin ja sormet jo syyhyis että pääsis kasaamaan <3 Pffffft... Mistähän sitä taas aloittais :S

Näissä lankana siis
Novita: Viidakko (seepra)
Puikot 3.5mm
Koot 37 ja 25
2 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan nää Viidakkolangat kyllä aikamoisia yllärikeriä! Mutta nätit on sukat silti, mustavalkearaidoitus toimii aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsiala ja silmukka määrä vaikuttavat niin hirveesti.... Jos oisivat laittaneet nää kuosit nalle lankaan ois varmaan saanut parempia lopputuloksia =)

      Poista