tiistai 17. maaliskuuta 2015

Päivä erossa neuleista!

Tänään en ole käteeni ottanut neuletta kertaakaan mitä nyt siivotessa niitä laitoin paikasta A paikkaan B ja vielä paikkaan C ja takaisin paikkaan A :D Päivään siis kuului siivoomista (mieheni innoittamana, hänkun omaaloitteisesti puunasi WC:n lattiasta kattoon "kirjaimellisesti" piti minunkin oma korteni kekoon kantaa (siivosin siin neulenurkkaukseni ja vähän keittiötä >_<) Keittiö näyttää jo tosin kuin sitä ei olisi koskaan siivottukkaan levittelin siellä meinaa siivouksen jälkeen vähän siemenpussukoita ja multaa -.-' olisi varmaan kannattanut tämäkin tehdä ennen siivousta :). Tämän lisäksi käytiin pojan kanssa pyöräretkellä (poika pyöräili hurjaa vautia apupyörät vinkuen ja minä koitin pysyä perässä raahaten koiraa mukana, olisi halunnut haistaa jokasen lumenalta paljastuneen kasan  joten sitä sai kiskoa vähän väliä että pysyi mukana) lämpömittari kun näytti auringossa jo +10'c totesimme molemmat puolessa välissä että vähemmälläkin vaatekerralla olisi selvitty niinpä sain vielä puolessa välissä raahattavakseni pari takkia ja tumput ja kaulaliinat (ihan kun siinä koirassa ei olisi ollut tarpeeksi raahattavaa :)). Lisäksi kokkailimme pojan herkkuruokaa eli Parsakaalia, kyllä poikani lempoiruoka on keitetty parsakaali muulla ruoalla ei tunnu olevan mitään väliä kuhan lautaselta löytyy parsakaalia (toki se sai kaveriksi vähän kanaa ja riisiä) ^_^. Loppupäivä menikin sitten omaa päätä värjäillessä ensin värinpoistoa ja myöhemmin illalla vielä blondausta. Luulin päästäni jäävän kahden värjäyksen jälkeen paljon oranssimpi (olenhan ollut yli 10vuotta punapää) mutta lopputulos oli paljon parempi kuin odotin, toki värinposito ja blondaus kulutti hiuksia todella paljon.

Tässäpä kuva vielä lopputuloksesta, Eli vasempi kuva yhden värin poiston ja yhden blondauksen jälkeen, oikeanpuoleinen kuva on vähän vanhempi mutta väri on ollut 10vuotta sama (eli samalla värillä aina värjätty noin reilun kuukauden välein)
Saas Nähdä kuinka kauan tätä vaaleaa tulen pitämään mutta ainakaan se ei haalistu niinkuin tuo punainen tekee, toki juuret pitää edelleen vaalenta..


Tänään yllätin myös poikani paijaamasta koiraamme Nitaa ja pakkomyöntää että nämä ovat kyllä ihana parivaljakko <3 Tuli myös käytyä valokuvia koneella läpi ja todettakoon että tuhottoman monessa kuvassa tämä parivaljakko on niin kovin suloinen yhdessä <3

 
Ja voi että taas tuli ebaysta tilattua LISÄÄ NAPPEJA! tämänkin laiset napit tuntuvat aiheuttavan kummallista riippuvuutta minulla on jo kolme litran rasiaa nappeja täynnä mutta lisää on aina vaan haalittava :) Tällä kertaa Ebaysta löytyi ihania metallinappeja hinta ei taaskaan päätä huimannut ja näsitä on jo mielessä syntymässä ihana kaarroke pusero pienellä kirjoneuleosiolla, mutta voi kukahan senkin idean päästäni neuloisi ja toteuttaisi :) täytynee kaivaa yläkerrasta neulekone esiin niin jaksaisi varmaan aikuisenkoon pusakan sillä neuloa.


Tämä oli TAAS tälläinen välikuulumispäivitys :)
Jospa seuraava postaus käsittelisi sitten taas neuleita sun muita.

3 kommenttia:

 1. Linkkaatko myyjän jos näitä olis vielä tarjolla myynnissä... en löytänyt ebaysta vaikka käänsin paikan ympäri? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=12Pcs+Silver+Tone+Carved+Flower+Decorative+Pattern+Metal+Shank+Buttons+23mm&_id=321665422760&&_trksid=p2060353.m2749.l2658

   Poista
  2. ei ollut enää kyseisellä myyjällä mutta kun hain vastaavia tuli tuloksia :)

   Poista