maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pieniä lahjuksia

Kaksi työkaveriani saivat molemmat pienokaiset tässä ihan hiljattain ja työpaikalla alkoi rahakeräykset lahjoja varten. Rahaa lippaaseen jo laitoin mutta halusin tehdä vielä matkaan pienet sukkaset kun niitä niin harvoin saa tehdä ja pikkusukat on tosi mukavia neuloa :-) Vähän mietitytti ovatko nuo siniset vähän liian tyttömäiset reunuksen kanssa mutta jätin ne silti paikoilleen. Osittain siksikin että toisen sukan reunuksesta ei tullut saumasta ihan tasainen näin sain sen piilotettua :-)
Pesukylttejä tehdessä huomasin pojan kuivattaneen liimapuikkoni joten piti yhdistää lappu kartonkiin nitojalla. Ei kovin nätti mutta pakko kelvata vaikka vähän tökerön näköisiä ovatkin.
Punaset sukat ovat neulottu 7veikasta 3.5mm puikolla, silmukoita taisi olla 8per puikko 
Siniset sukat ovat Nallen taikaa ja yksiväristä 3mm puikoilla, silmukoita oli 9per puikko

4 kommenttia:

  1. Niin suloiset molemmat :) eikä ole yhtään liian tyttömäiset vaikka on tollanen reunus, väritys tasottaa :)
    Ja hauska idea toi pesuohjeiden liittämistapa, miettinyt itsekkin hyvää tapaa ja toi vaikuttaa parhaimmalta tälläses taloudes ku ei oo tulostinta. Siistillä käsialallakin saa kuitenkin nättiä ni vois kokeilla, kiitos ideasta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olen siitä lähin liittänyt aina pesuohjeet kun kerran unohin mainita neuloksen olevan käsinpestävä ja kuinkas siinä kävikään :D

    VastaaPoista